Amazon Deals

Friday, January 8, 2010

Konvokesyen CIAST - Vocational Training Officer

Ni masa konvo baru2 nie..masa kat Presint2 Putrajaya..aku baru je tamat kan Vocational Training Officer kat CIAST bulan Jun 2009..dugaan mendatang waktu aku nak grad...tapi berkat kesabaran..aku tabah kan hati demi mengubah haluan nasib aku sendiri....alhamdulillah, berkat doa Mak & Abah..yg sentiasa support anak diaorg yang sorang ni nak bljar lagi..

Aku dikecam kerana bekerja dalam bidang lelaki..ramai diantara kita masih tidak mengenal bidang Tool & Die..Plastic Injection Moulding..bagi mereka, itu bdg kerja lelaki..tapi..hakikat yang sebenarnye..bidang tu sgt lah terbentang luas...ternyata skg aku menjadi salah seorang tenaga pengajar dalam bidang itu...

Ni fiza..budak jerantut..aku kenal dia masa bljar kat Ciast, lain2 bilik tapi boleh dikirakan agak rapat..kami menggunakan loghat yang sama..loghat temerloh..jadi sng untuk berkomunikasi...dia ni kira dara pujaan la jugak dalam VTO 3/2008...






Yang ni plak kita org panggil Combi..dari mana asal usul nama tu dtg aku pn tak tau..dgr cite dari ADTEC Shah Alam lagi..biase la tu.. aku pun..masa aku kat ADTEC Kulim pn bdk2 aku panggil aku nama Nina Karen @ Karen...punca nama tu datang dari bdk kelas aku..lantak korang la...janji jangan panggil aku nama pelik2 dah...


No comments: